Home Wonen Mooie fotolijsten aan de muur

Mooie fotolijsten aan de muur

0
Mooie fotolijsten aan de muur

Een van de leukste dingen is je huis persoonlijk aan te kleden. En een van de beste manieren om dit te doen is natuurlijk met leuke foto’s. Wanneer je leuke foto’s wil combineren kan je een soort collage creëren. Zo kan je bijvoorbeeld meerdere foto’s van een vakantie of van een vriendengroep bij elkaar hangen. Dat vinden je vrienden vast ook heel leuk als ze langskomen. Wanneer je meerdere foto’s bij elkaar hangt, is het natuurlijk ook fijn als je hier mooie fotolijsten voor hebt. Je kan via Lijstentoko dan gemakkelijk een mooie fotolijst collage kopen om die vervolgens op te hangen. Een andere naam hiervoor is multi fotolijsten. In deze multi fotolijsten kan je dan meerdere foto’s combineren en tegelijk tonen. Hierdoor kan je gemakkelijk meerdere foto’s tegelijk ophangen. Je kan vaak zelf kiezen wat voor soort materiaal je wil voor de fotolijst collage. Dit hangt er een beetje af wat er bij de rest van je interieur staat. 

 

Meerder fotolijsten

Wanneer je het graag nog groter wil aanpakken kan je denken aan meerdere fotolijsten. Dit is namelijk de manier om een saaie muur om te toveren naar iets heel leuks. Wanneer je namelijk een grote muur wil opknappen met meerdere fotolijsten, kan het soms lastig zijn om de juiste lijsten bij elkaar te zoeken. Vooral omdat je er zoveel nodig hebt. Online zijn er kant-en-klare fotolijsten collages te bestellen. Dit is dan een muur vol met leuke fotolijstjes. De muur heb je zelf thuis al en de foto’s kan je vervolgens in hele leuke fotolijsten hangen. Het voordeel van een fotomuur is dat de lijsten al voor je zijn uitgezocht. Je hoeft dus niet na te denken of de lijsten wel bij elkaar kleuren. 

 

Zelf samenstellen

Wanneer je dit juist wel leuk vindt kan je er ook voor kiezen om zelf verschillende fotolijstjes te gebruiken om je fotomuur te maken. Je kan dan ook zelf verschillende materialen en kleuren combineren. Precies hoe jij het zelf leuk vindt en wat goed bij je interieur past. Zo kan je ervoor kiezen om aluminium en houten fotolijsten te combineren. Dit kan heel goed bij de rest van de meubels in je huis passen. Dit geldt voor zowel de fotolijst collage als voor de fotomuur. Het verschil zit hem vooral in het aantal. Bij een fotomuur heb je vaak een heel groot deel van de muur vol hangen. Terwijl je bij een collage bijvoorbeeld ook 4 foto’s samen kan hangen. In beide gevallen maken de foto’s met mooie lijsten je huis nog persoonlijker en leuker!