zondag, juli 21, 2024
HomeAlgemeenCadeautjes voor feesten

Cadeautjes voor feesten

Datum

Iedereen houdt ervan om af en toe een cadeautje te krijgen. Het laat zien dat de andere persoon even aan jou denkt, en moeite heeft gedaan om jou in het zonnetje te zetten. En er is natuurlijk een speciale tijd van het jaar waarin het alleen maar draait om dankbaarheid, dierbaren en ook een beetje om de cadeautjes die daarbij komen kijken. In deze blog vertel ik je hier meer over. Lees je mee?

Klein en zoet

Natuurlijk hoef je niet altijd heel groots uit te pakken als het gaat om cadeautjes. Vaak worden ook kleine dingetjes enorm op prijs gesteld. Daarnaast maakt dit het ook wat makkelijker om een cadeautje te geven aan de ander als je niet je bankrekening hoeft te plunderen voor ieder presentje. Een goede optie voor een klein cadeautje, bijvoorbeeld voor in de kersttasjes op kantoor of gewoon zomaar, is iets zoets. Denk aan chocolade bijvoorbeeld of de pepernoten die we met sinterklaas rondstrooien. Die brengen een lach op iedereens gezicht en ze zijn ook nog eens heerlijk. Win-win dus.

Maak er een spelletje van

Wanneer je met een groep vrienden cadeautjes uit gaat delen, bijvoorbeeld vanwege een verjaardag of vanwege de feestdagen, is het leuk om hier een spelletje van te maken. Laat iedereen een hele stapel cadeaus samenstellen voor een laag bedrag en rol met dobbelstenen om te kijken wie wanneer welke kersttasjes uit mag pakken. Of maak surprises en verwerk hier een bepaald thema in. Succes en een hoop plezier is absoluut gegarandeerd en het is ook nog eens leuk om het voor te bereiden. Zo ben je vooraf alvast een beetje met de gezelligheid bezig.

Wat staat er op het verlanglijstje?

Maar natuurlijk willen we ook wel af en toe kijken naar de grotere cadeaus die op onze verlanglijstjes staan. Zeker met kerst of sinterklaas kan het zo zijn dat jij jouw kleintje wel wil verwennen met een groter cadeau. Dan is het goed om de verlanglijstjes eens naast elkaar te leggen en te kijken wat er kan, zonder dat laatste aan jouw kleintje te vertellen. Maar het samen samenstellen van een verlanglijstje kan al een hele leuke activiteit zijn. Om nog maar te zwijgen over het moment dat hij of zij het droom cadeau uitpakt.

Attentie op de zaak

En ook op kantoor geven we graag eens wat weg. Zeker met de feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket voor mannen of voor vrouwen waarin we als bedrijf laten zien hoeveel we om onze werknemers en klanten geven. Dat we dankbaar voor hen zijn en zeker in deze tijd blij zijn dat ze voor ons klaar staan.

Recente berichten