Het perfecte cadeau gevonden

Ik heb een enorm grote familie, die bijna allemaal in dezelfde maand jarig zijn. Ik vind het ieder jaar weer opnieuw lastig om een leuk cadeau te bedenken. Wat ik sowieso wil doen, is een enorm feest organiseren in de tuin! Mijn moeder is op 5 april jarig, mijn zusje op 10 april en mijn broer op 20 april. Uiteindelijk is het wel handig, omdat we drie verjaardagen in één kunnen organiseren. De voorbereidingen kunnen beginnen.

Hulp inschakelen van mijn vader

Ik kan het niet allemaal alleen organiseren, en heb daarom de hulp van mijn vader ingeschakeld. Hij heeft een vriend die cocktail bars verhuurd. Ideaal voor het tuinfeestje. We hebben samen zitten brainstormen over mogelijke cadeaus. Het leek ons namelijk een superleuk idee om ze alle drie hetzelfde te geven. Op het internet vond ik leuke chill outfits, waaronder Malelions. Dit zijn enorm goed zittende broeken die goed van pas komen in deze sportief, maar ook luie familie. De broeken zijn uitermate geschikt voor beide. Ze hebben namelijk ook Malelions kids. Om de outfit helemaal passend te maken, kopen wij voor alle drie een bijpassende trui. We hebben er wel voor gekozen om drie verschillende kleuren sets te kopen en niet allemaal dezelfde kleur. Ik weet dat mijn zusje helemaal gek is op de kleur roze en mijn broer wil liever een blauw pak. Voor mijn moeder hebben we de kleur grijs gekozen. Zij houdt van neutrale kleuren.

Tijd voor de verassing

De cocktailbar wordt klaargezet in de tuin en mijn moeder, broer en zusje weten nog van niks. We hebben ze ook expres naar buiten gestuurd met z’n drieën om boodschappen te halen. Niet wetende dat ze boodschappen aan het halen zijn voor hun eigen feestje. Mijn vader en ik hangen de slingers op. Het begint er al feestelijk uit te zien. De gasten stromen langzaam binnen. Om 15:00 komt ons gezin thuis en zullen ze blij verrast zijn.

Even later is het even over drie en ik hoor de auto de oprit oprijden. ‘Ze zijn er, dus verstop je!’ Riep ik. ‘Verrassing!’ Het is tijd om te feesten en voor cadeaus. Ik roep mijn moeder, broer en zusje bij elkaar om hun cadeau uit te laten pakken. Terwijl ze bezig waren, was mijn vader aan het filmen. Ik kan niet wachten om hun reactie te zien!
Uiteindelijk hebben ze de pakken uitgepakt en meteen even aangepast. Het stond ze alle drie fantastisch. De maten waren ook goed. Ik denk niet dat deze outfits ooit nog uitgaan!

Het feest kan weer verder gaan.

Geef een reactie