Home Lifestyle Een gezellige tafel met een gekleurd tafellinnen

Een gezellige tafel met een gekleurd tafellinnen

0
Een gezellige tafel met een gekleurd tafellinnen

Houd je van diners organiseren voor familie of vrienden? Lekker een middagje gerechten voorbereiden en het juiste drinken erbij zoeken. Als je gezellig samen aan het tafelen bent met wat lekkere wijn erbij, dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Er kan zo een glas of een hele fles wijn  opvallen. Het zou erg zonde zijn als dit over je tafel heen komt en een grote plek achterlaat. Gelukkig is er iets om dit te voorkomen: tafellinnen.

De voordelen van een tafellinnen

Er zijn verschillende soorten tafellinnen, maar een gecoat tafellinnen is altijd een goede optie. Dit is een tafellinnen met aan één kant een plastic laagje, een coating. Je hoeft niet bang te zijn dat dit er heel goedkoop aan gaat zien, want een gecoat tafellinnen heeft een hele luxe uitstraling. Het is dus zeker niet hetzelfde als een plastic tafellinnen. Verder is het ook makkelijk afwasbaar. Je kunt het gemakkelijk met een doekje afdoen en zelfs strijken! Als je je tafellinnen schoon wil maken, kan dit gewoon met wat warm water en een beetje zeep. Het is wel belangrij dat je het tafellinnen niet in de droger doet. Je kan het doek het beste op een rek laten drogen.

Leuke designs en verschillende accessoires

Deze gecoate tafellinnen hebben zomerse designs en zijn dus ideaal om met mooi weer buiten op de tafel te leggen. Natuurlijk kan je ze ook binnen gebruiken. Er zijn verschillende tafelkleden met een vrolijk gestreept patroon. Je kan kiezen tussen kleine streepjes, of juist wat dikkere strepen. Verder kan je ook nog uit heel vel verschillende kleuren kiezen. Ben je voor een mooie rode, of houd je toch meer van een minder opvallend blauw kleed? Je kan alle tafellinnen helemaal afmaken met de bijpassende placemats. Om helemaal in de stemming te blijven, zijn er zelfs bijpassende katoenen servetten!

Borrelen in de tuin

Als je na een lange dag werken thuis komt, wil je natuurlijk niets liever dan even helemaal ontspannen. Met een mooie en comfortabele strandstoel kan je alle kanten op. De strandstoelen zijn opvouwbaar. Je kan ze dus overal mee naartoe nemen. Dus of je nu in je tuin wil ontspannen, een dagje naar het strand wil gaan of lekker op je balkon wil zitten, het kan allemaal. Je kan stoelen uitkiezen met of zonder armleuningen en sommige stoelen hebben zelfs een bijpassend krukje of een voetensteun!